Strani

četrtek, 30. december 2010

Izdelovanje novoletnih darilc 2011

Lansko leto sva z Matejem za novo leto podarila kar lepo število čajev in sivke za v omaro-seveda vse home made. Da pa letošnje leto ne bi bilo slabše, je bilo potrebno zgodbo ponoviti, tokrat z novim izdelkom. Izbrala sva domače milo in se lotila preizkušanja najinih kemijskih sposobnosti. Po "receptu" je kuharju nekako uspelo ujeti pravo mešanico vsega, jaz sem priskrbela žajbelj in ostale dišavice. Pa se je začelo, najprej na terasi, saj menda znajo zadeve bit nevarne...še posebej za take falote kot sva midva. Pa tudi na opremo nisva pozabila:) Nekaj sva naredila, dišalo je lepo, potrebno je bilo počakati še nekaj tednov, da se strdi in nareže. In potem še embalaža. Natur papir, zlata rafija in obešanke z navodili in sestavo, v stilu lanskoletnih obešank za čaj, če še niste opazili:P In zavijanje darilc se je začelo in uspelo tik pred naporno nočjo, ko sem zbolela. Spodaj pa slikce, kako se je dogajalo. Zadeva je preizkušena in diši. Letošnji dedek mraz je kar zadovoljen z letošnjim izdelkom - žajfo, naravno kot nekoč, z olivnim oljem in žajbljem.







3 komentarji:

Unknown pravi ...

DObra sta....
Ucna leta majstra Polža in asistentke KatZigy...
:)

Jana Troha pravi ...

carica! jst bi tud mela to žajfo!

Jana Troha pravi ...

carica! jst bi tud mela to žajfo!